Fisk med tomatrelish

Fisk med tomatrelish

Det ser ut att trenden på min blogg är fisk. Jag tror att det beror på att jag presenterar den lyxigare sidan av min vardag. 🙂 I vilket fall som helst idag handlar det om koljafilé med tomatrelish.

Börja med fisken. Salta och pepra fisken och låt stå lite. Ställ ugnen på ca 50°C. Tärna fint schalottenlök och dela körsbärstomater. Använd olivolja till stekning. Steka fisken och ställ den i ugnen för att hålla varmt. Släng lök och tomater i pannan. Stek lite bokstavligen 1 min på högt värme och tillsätt lite socker och skvätt vitvinsvinäger. Fortsätt steka en minut till. Lägg i färsk en handfull basilika och bladpersilja. Smaka av med salt och peppar. Jag har lyxat till rätten med råstekt sötpotais. Skala sötpotatis och skiva i ganska tuna skivor. Det går fort att steka sötpotatis – bara 2-3 min minuter på varje sida.

Servera och njut. Det har jag gjort. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top