Pure Joy är min senaste satsning. För ett tag sedan tog jag en pralinmakarkurs och redan då föddes en idé att kunna erbjuda veganska praliner då utbudet bland etablerade chocolatier var fattigt.

Som det brukar vara, tog det tid innan jag verkligen vågade satsa på idén fullt ut. Jag behöver inte gå in på alla detaljer kring detta men en av de viktigaste fakturorna att jag inte vågade göra det ensam. Som tur var, träffade jag en ung och driven kock som också hade intresse för choklad. Tillsammans fattade vi ett beslut att satsa på en liten lokal i Solna för att påbörja vår resa i chokladvärden.

Vår tanke är att erbjuda praliner av högt kvalité vad gäller både hantverk och innehåll. Vi bygger alla våra smaker från grunden. Vi använder inga aromer (med en liten undantag – arrak) utan satsar på riktiga frukter, bär, kryddor och i vissa fall grönsaker för att smaksätta våra praliner. Vi satsar på ekologisk choklad. Även förpackning är gjort av papper för att undvika använda plast.

Vi får se vart denna resa tar oss i framtiden. Glöm inte att kasta ett öga på vår hemsida, du kanske hittar några praliner som du vill prova. Våra pralinaskar (chokladaskar) kombinerar aktuella smaker i säsong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *