Det ser ut att trenden på min blogg är fisk. Jag tror att det beror på att jag presenterar den lyxigare sidan av min vardag. 🙂 I vilket fall som helst idag handlar det om koljafilé med tomatrelish.

Börja med fisken. Salta och pepra fisken och låt stå lite. Ställ ugnen på ca 50°C. Tärna fint schalottenlök och dela körsbärstomater. Använd olivolja till stekning. Steka fisken och ställ den i ugnen för att hålla varmt. Släng lök och tomater i pannan. Stek lite bokstavligen 1 min på högt värme och tillsätt lite socker och skvätt vitvinsvinäger. Fortsätt steka en minut till. Lägg i färsk en handfull basilika och bladpersilja. Smaka av med salt och peppar. Jag har lyxat till rätten med råstekt sötpotais. Skala sötpotatis och skiva i ganska tuna skivor. Det går fort att steka sötpotatis – bara 2-3 min minuter på varje sida.

Servera och njut. Det har jag gjort. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close