2015 är här. Idag fyller jag 41. Det är ca två år sedan jag har påbörjat min resa att bli kock och 9 månader sedan jag har avslutat utbildningen. Under tiden jobbade jag deltid som kock/kallskänka. Jag har lärt mig otroligt mycket på den relativt korta tiden. Jag har blivit mer säker. Mitt tempo ökar och jag får mer rutin. Jag håller på att bli bättre. Men jag har fortfarande mycket kvar att lära mig.
Vad vill jag göra under 2015 då? Det vet jag inte själv. Just nu sitter jag och tänker. Jag tänker för mycket. Mitt gamla liv släpper inte taget. Och jag vet inte riktigt om jag verkligen är bredd att släppa det helt och hållet. Jag har en del tankar och ideer som jag tycker är spännande. Jag ska försöka begränsa antal sidoprojekt och fokusera mer på mat. En del av min tid kommer jag ägna åt att experimentera med olika maträtter. Tanken är att publicera fina bilder här på sånt som jag tycker om. Börja visa mina framsteg med andra ord. Jag vill utveckla en koncept på en restaurang. Sedan får vi se om möjligheterna finns att satsa på det. Även om det inte finns så blir det bra erfarenhet.
2015 handlar om att prioritera och fokusera.